MÜSİAD Ile YÖK Yeni Taslak Için Buluştu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof....

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, yeni YÖK tasarısı ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak için Sütlüce’deki merkez binada bir araya geldi.

MÜSİAD binasında gerçekleşen buluşma kısa bir görüntü verilmesinin ardından basına kapalı devam etti. Görüşme öncesi basına kısa bir bilgi veren MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, “YÖK’ün değerli üyeleri ile görüşlerimizi paylaşmak için bir araya geldik. Öncelikle hem kendilerini dinleyeceğiz. Kurumda bundan sonra hedeflenenlerle ilgili kendilerini dinleyeceğiz. Toplantının bugünkü kısmı daha sonraki süreçlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya ise, toplantı öncesi yaptığı konuşmada, “Bu toplantı için sayın MÜSİAD Başkanı’na çok teşekkür ediyorum. Açıkçası kamuoyunda tartışmaya açtığımız yeni yasa taslağı önerisi bizim bütün paydaşlarımızın eleştiri getirmesini arzu ettiğimiz bir çalışma. Önce bunu üniversitelerarası kurul çalışmasında değerlendirdik. Oldukça yoğun bir süreç yaşıyoruz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz