Müsiad, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini Ziyaret Etti

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini...

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, 8 Mart’ta İzmir’de Genel İdare Kurulu Toplantısı yapacaklarını ifade ederek, “Genel İdare Kurulu Toplantımıza Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nu da katılacak. Bu vesileyle Malatya’da Sağlık Bakanımıza iletmek üzere bir rapor hazırlıyoruz. Bu raporumuzda, Malatya’da sağlık sektöründeki eksikler ve öneriler yer alacak. Bu raporumuzu hazırlarken de bir dizi ziyaretlerde bulunuyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Şükrü Özdemir ise, MÜSİAD Malatya Şubesi’nin hazırladığı rapor doğrultusunda gerçekleştirdiği ziyaretin çok anlamlı olduğuna dikkat çekerek, “Önemli bir toplantı öncesi bizim fikrimizi almanız ve Malatya’nın sağlık raporunun resmini çıkartmanız elbette ki çok yararlı olur. Bu konularda karşılıklı istişarelerde bulunacağız. Sizleri Malatya’daki yaptıklarımız, eksikliklerimiz ve yapacaklarımız konusunda bilgilendireceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: