MÜSİAD Konya Şubesi Musul, Fas Ve Sudanlı Iş Adamlarını Ağırladı

14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 16. Uluslararası İş Forumu (IBF) için Türkiye'de bulunan Musul, Fas ve Sudanlı iş adamlarından oluşan

14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 16. Uluslararası İş Forumu (IBF) için Türkiye'de bulunan Musul, Fas ve Sudanlı iş adamlarından oluşan heyet, Konyalı iş adamlarıyla bir araya geldi.

MÜSİAD Konya Şubesi Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Murat Özsandıkçı, yaptığı açıklamada, heyetin Konya sanayisine yakın ilgi gösterdiğini dile getirdi.

  1. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 16. Uluslararası İş Forumu (IBF) ziyaretçilerinden özel bir heyeti Konya'da ağırladıklarını ifade eden Özsandıkçı, Musul Sanayi Odası başkanı, Mağrib Sanayi Odası başkanı ve Sudan'dan gelen heyetin Konya'yı ve şubelerini ziyaret ettiğini söyledi.

    Şehrin tanıtımı ve ikili iş görüşmelerinin hedeflendiği programda, Konyalı iş adamlarının görüşmelerden memnun ayrıldığını belirten Özsandıkçı, şunları kaydetti:

    "MÜSİAD'ın güven veren atmosferinde, önemli iş bağlantıları ve uzun süre devam edecek ilişkiler kuruldu. Böylece MÜSİAD Fuarı'nda yer bulamayan üyelerimizi de fuarın bereketinden bir parça faydalandırabildik. Gördüğümüz yoğun ilgi bizi bu tür programları arttırmaya teşvik ediyor. Katkı veren kurum ve kişilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Heyet ayrılırken Konya'nın ticari hareketliliğinden etkilendiklerini belirtti. Bu tür organizasyonların artması gerektiğini belirten heyet üyeleri, Konya'ya uluslararası ulaşımın direk sağlanamamasının bir dezavantaj olduğunu, bu sorunun çözülmesiyle bağlantıların daha güçlenerek artacağını söyledi."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: