Müsiad Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin:

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “Daha fazla iş ve...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “Daha fazla iş ve daha fazla iş için çaba gösteriyoruz” dedi.

Ege Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, MÜSAD Malatya Şubesi yönetimine getirilen Mehmet Balin ve Yönetim Kurulu Üyelerine ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “Daha fazla iş ve daha fazla iş için çaba gösteriyoruz” diyerek, il dışındaki Malatyalıların doğdukları memleketlerine yatırım yapmaya davet etti.

Reklam
Reklam

Ege Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş ise “Muğla Malatyalılar derneği olarak yıllarca faaliyet yaptık. Daha sonra tüzük değişikliği ile derneğimizin ismini Ege Malatyalılar Derneği yaptık” ifadelerini kullanıp, Ege illerindeki Malatyalılar ile Malatya arasında gönül köprüsü görevi yaptıklarını bildirip, dernek olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi aktardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: