MÜSİAD Mersin Şube'den Erdoğan'a Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şube Başkanı Servet Özkaya ve beraberindeki heyet, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şube Başkanı Servet Özkaya ve beraberindeki heyet, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İzzet Erdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Erdoğan, ziyaretten dolayı MÜSİAD heyetine teşekkür ederek, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın sorumluluk alanına giren konularda Mersin'in sorunlarına ilişkin MÜSİAD heyetini bilgilendirdi.

MÜSİAD Şube Başkanı Özkaya ise, MÜSİAD GİK toplantılarının, her 3 ayda farklı bir şubenin ev sahipliğinde yapıldığını belirtti. Toplantılara bakan ve üst düzey bürokratların da katıldığını ifade eden Özkaya, amaçlarının Mersin'in sorunlarını ilgili bakana iletmek ve çözüm önerilerini sunmak olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

MÜSİAD Şube Başkanı Özkaya, MÜSİAD Antalya Şubesi'nin ev sahipliğinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün de katılımıyla yapılacak olan Genel İdare Kurulu Toplantısı hakkında Erdoğan'ı bilgilendirdi.

Özkaya, ziyaret sonunda Erdoğan'a, MÜSİAD yayınlarından hediyeler verdi.

Muhabir: Basir Gülüm

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: