MÜSİAD, MTSO Ve MTB'ye Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve Mersin Ticaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve Mersin Ticaret Borsası'nı (MTB) ziyaret etti.

MÜSİAD Mersin Şubesi Başkanı Servet Özkaya, MTSO'yu ziyarettinde yaptığı konuşmada, MÜSİAD'ın 11-14 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan 14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 16. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi hakkında bilgi verdi.

IBF'nin 10 bin kişilik bir mobil salonda 5 ayrı holde gerçekleşeceğini belirten Özkaya, İstanbul'da düzenlenecek ve açılışını Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın yapacağı fuara Mersin iş dünyasının katılımı için MTSO ve MTB'ye ortak işbirliği teklifinde bulundu.

Reklam
Reklam

Özkaya, fuara gelecek işadamlarının da Mersin'e davet edilmesi çerçevesinde de ortak bir organizasyon yapmak istediklerini kaydetti.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut ise MTSO olarak, MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nın Mersin iş dünyasına etkin bir biçimde duyurulması için web sayfalarından e-bültene kadar tüm networklerini açacaklarını ve İstanbul'a gidiş-geliş otobüs desteği vereceklerini vurguladı.

Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir ise bu tür organizasyonları gerçekleştirmenin kolay olmadığını bu yüzden MÜSİAD'ı takdir ettiklerini söyledi.

Muhabir: Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: