Müsiad Sağlık Sektör Kurulu Kayseri’de Buluştu

MÜSİAD Sağlık Sektör Kurulu İşbirliği Toplantısı yapıldı. Toplantının ana başlığı ‘İlaç ve Medikal Sektöründe Kümelenme’...

MÜSİAD Sağlık Sektör Kurulu İşbirliği Toplantısı yapıldı. Toplantının ana başlığı ‘İlaç ve Medikal Sektöründe Kümelenme’ oldu.

Toplantıya, Sanayi Genel Müdürlüğü Sektörler Dairesi Başkanı Mustafa Zuhurat Çaycı, İhracat Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Zeynep İyiler, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü Uzman Yardımcısı Çağrı Bacak, Bahadır Tıbbi Aletler Sahibi-MEDİKÜM Projesi Yöneticisi Ahmet Bahadır ve MÜSİAD Sağlık Sektör Kurulu Başkanı Ecz. M. Salih Beşir’in konuşmacı olarak katıldı.

Türkiye genelindeki MÜSİAD üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda açış konuşmasını yapan Şube Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, katılımcılara ve konuşmacılara ayrı ayrı teşekkürlerini sunarak, toplantının amacına ulaşmasını ve hayırlara vesile olmasını diledi.

Reklam
Reklam

Toplantının moderatörlüğünü yapan MÜSİAD Sağlık Sektörü Başkanı Salih Beşir,“Kümelenme sadece aynı sektörde yer alan firmaların bir araya gelmeleri değildir. Kümelenme yaklaşımı bölgesel ekonomiyi kalkındırma yaklaşımıdır. Kümelenme, rekabet gücünü arttırmak, değişimi yakalamak için kolaylaştırıcı ve altyapıyı güçlendirici bir yoldur.” dedi.

İşbirliği ve kümelenme projelerinin gücüne ve etkilerine inandıklarını ve sürdürülebilirlik anlayışına önem verdiklerini ifade eden Başkan Beşir, kümelenmenin Türkiye ve Kayseri için çok önemli sonuçları olacağını vurguladı.

Toplantı katılımcıların sorularının cevaplanması ve günün anısına konuşmacılara takdim edilen plaketlerin akabinde sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: