Müsiad, Sgk’yı Ziyaret Etti

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve Yönetim Kurulu...

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mustafa Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, MÜSİAD’ın yeni yönetimiyle birlikte kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ettiklerini söyledi.

Balin, MÜSİAD Malatya Şubesi olarak komisyon çalışmaları yaptıklarını kaydederek, “Kurum ve kuruluşlarla üyelerimizi bir araya getirerek, problem ve ortak sıkıntıları tartışıyoruz. MÜSİAD, Türkiye’nin ihracatının yüzde 17’sini karşılayan bir kurum. 1 milyon 200 bin istihdam oluşturuyoruz. Bu bakımdan SGK ile MÜSİAD’ın ciddi bir işbirliği var” dedi.

Reklam
Reklam

SGK İl Müdürü Mustafa Yılmaz ise, MÜSİAD’ın önemli bir dernek olduğunu belirterek, “MÜSİAD’ın yapmış olduğu istihdamlar çok kıymetli. Bu istihdamlar, geleceğimizi yönlendiriyor. Bizim iş adamlarımıza ulaşmamız noktasındaki SGK mevzuatıyla ilgili çok güzel bir köprü. SGK mevzuatındaki değişiklikleri anlatma noktasında tek tek iş adamlarımıza ulaşmaktansa, derneklerimize ulaşıp daha hızlı anlatabiliyoruz. Hepimizin amacı ülkemizde gelişime katkı sağlamak. Bu noktada hepimiz aynı yöne yürüyoruz. Birbirimize destek olmamız büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: