MÜSİAD Üyeleri Bir Araya Geldi

MÜSİAD üyeleri verdiği kahvaltılı basın toplantısı ile basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Elazığ MÜSİAD Şube Başkanı Av. İbrahim Gök ve beraberindeki MÜSİAD üyeleri verdiği kahvaltılı basın toplantısı ile basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Aylık olarak yapılan toplantı Polatlar Sarı Papyon Lokantası’nda gerçekleşti.Toplantıda ve gündem maddesi olarak İmralı sürecinden bahseden Gök Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini 30 yıllık bu sıkıntının artık hayırla sonuçlanmasını istediklerini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde İsrail’in Mavi Marmara Saldırısı yüzünden Türkiye’den özür dilemesine de değinen Gök önce Gazze sorununun çözüme ulaşması gerektiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Elazığ MÜSİAD Şubesi olarak Sağlık Bakanlığı’na Elazığ adına bir rapor hazırladıklarını belirten İbrahim Gök Elazığ’ın belli Sağlık kuruluşlarının araştırması ve yardımı sonucunda Elazığ’ın Sağlık sorunlarına ve sıkıntılarına açıklık getiren bu raporun Sağlık Bakanlığına ileterek çözüm yolu ürettiklerini söyledi.

Gök, ayrıca Elazığ’a Sağlık Çağrı Merkezinin de kurulması hususunda Sağlık haberleşmesine büyük bir katkı sağlamak için bu Çağrı merkezinin Elazığ’a kurulmasını talep edeceklerini belirtti.

2008 yılından bu zamana kadar MÜSİAD Genel Merkezine bağlı olan bir yarışma olan Müsiad Bilim ve Teknoloji yarışması hakkında bilgi veren Gök, bu yarışmanın müracaatların başladığı ve Elazığlı halkımızın da büyük küçük demeden bu yarışmaya katılmalarını istedi.

Ajans23/Özge İNCE

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: