MÜSİAD Üyeleri Emniyet Müdürü Sağlam’ı Ziyaret Etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi üyeleri İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam’ı makamında...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi üyeleri İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette dernekleri hakkında bilgi veren Şube Başkanı Resul Lekesiz, MÜSİAD’ın 38 merkezde örgütlendiğini ve Antalya’da 150 civarında üyeleri olduğunu söyledi. Ülke ekonomisinin gelişmesi için yerli sermayenin öneminin altını çizen Lekesiz, "Her anlamda gelişmenin sağlanması için bu ülkenin insanlarının elini taşın altına koyması gerekiyor." dedi.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam da MÜSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, "Kim bu vatan için çalışıyor ve üretiyorsa teşekkür etmek gerekir." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Son günlerde yaşanan olaylara dikkat çeken Sağlam, her zamankinden çok kardeşliğe ve karşılıklı anlayışa ihtiyaç olduğunu ifade etti. Sağlam, yasal zemin içinde kalmak kaydıyla demokrasi ve özgürlüklerin sonuna kadar kullanılması taraftarı olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: