MÜSİAD Üyeleri Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz, MÜSİAD'ın 49 farklı ülkede yaklaşık 129 irtibat noktasıyla

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz, MÜSİAD'ın 49 farklı ülkede yaklaşık 129 irtibat noktasıyla 6 bin 500'den fazla üyeyi bünyesinde barındırdığını söyledi.

Lekesiz, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile Latanya City Otel'de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Lekesiz, iş dünyasının olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

MÜSİAD'ın Türkiye'nin ve dünyanın ekonomik, siyasal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla oluşturulan sivil diyalog, iş birliği ve güç birliği platformu olduğunu belirten Lekesiz, "Bu platform hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, refah ve mutluluğun sağlanması, tarihe ve topluma mal olmuş yerel ve evrensel değerlerin korunup gözetilmesini amaçlamaktadır" dedi.

Türkiye'nin ve Antalya'nın ekonomik gelişimine katkı sağlayacak faaliyetlerde bulunmaya devam edeceklerini ifade eden Lekesiz, "Faaliyetlerimiz sayesinde özellikle üyelerimizin iş hacmini arttırmalarına yardımcı olmayı, yerel, ulusal ve uluslararası pazarda rekabet güçlerini yükseltmeyi, sürekli gelişmelerini sağlamayı amaçlamaktayız. MÜSİAD Fuarı, Sektörel Türkiye İstişare Toplantıları, Genel İdare Toplantıları, yaptığımız bazı faaliyetlerdir" diye konuştu.

Lekesiz, MÜSİAD'ın Türkiye genelinde 35 şube ve 14 temsilciliğinin olduğunu belirterek, "MÜSİAD 49 farklı ülkede yaklaşık 129 irtibat noktasıyla 6 bin 500'den fazla üyeyi bünyesinde barındırıyor. İhracata yaklaşık 17 milyar dolar katkı ve yaklaşık 1 milyon 200 bin kişiye istihdam sağlıyor. Yıllık ortalama 5 milyar dolara yakın yatırım yapan 15 binden fazla işletmeyi temsil eden sivil toplum kuruluşuyuz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yunus İçen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: