Müsiad Üyelerine Danışmanlık Yapılacak

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi ile Ankara Proje ve Finansal Danışmanlık arasında,...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi ile Ankara Proje ve Finansal Danışmanlık arasında, danışmanlık konusunda anlaşma yapıldı.

MÜSİAD Malatya Şubesi'nde düzenlenen protokol törenine; MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin ve Ankara Proje ve Finansal Danışmanlık Şirketi yetkilisi Metin Kara katıldı.

Namık Şahin, sözü edilen şirketle yaptıkları anlaşmadan bahsederek özetle şunları söyledi:

"MÜSİAD Malatya Şubesi üyelerine kamu ve uluslararası destekler ve teşvikler hakkında sürekli bilgi sunma, yatırım ve finans danışmanlığı çerçevesinde hazırlanacak projelerde aşağıda belirtilen hizmetler için özel indirimli tarifeler uygulanması konusunda bilgi aktaracaklar."

Reklam
Reklam

Danışman firmanın MÜSİAD üyelerine konu ile ilgili güncel gelişmeler ve değişimler hakkında elektronik ortam (e-mail, SMS vb.) yolu ile bilgilendirme yapacağını kaydeden Şahin, danışman firmanın MÜSİAD üyelerine randevu talebi doğrultusunda işyeri ziyaretlerinde bulunarak konuyla alakalı bilgi aktarımında bulunacağını belirtti. Şahin, şöyle konuştu:

"Yapılacak yatırımlar hakkında meslek gruplarına yönelik sektörel gelişmeler hakkında bilgi sunacak. Danışman firma, MÜSİAD üyeleriyle yaptığı görüşmelerde karşılıklı teati edilen bilgiler başta olmak üzere proje çalışmaları aşamalarında oluşan bilgi ve belgeler konusunda yardımcı olacaktır."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: