MÜSİAD Üyelerine EXPO 2016 Anlatıldı

EXPO 2016 heyeti tarafından, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi'nde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

EXPO 2016 heyeti tarafından, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Antalya Şubesi'nde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, ziyarette yaptığı konuşmada, EXPO'nun Türkiye ve Antalya açısından önemli olduğunu söyledi. Gülay, bu organizasyonun Antalya'da düzenlenecek olmasının kent için büyük bir şans olduğunu vurguladı. MÜSİAD Antalya Şubesi Başkanı Resul Lekesiz de EXPO 2016 için de elinden gelen desteği vereceğini kaydetti. EXPO 2016 Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk Bodur ise EXPO 2016 organizasyonu kapsamında şimdiye kadar gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalarla 6 ay sürecek organizasyon boyunca yapılacak etkinlikler konusunda bilgi verdi. Toplantı sonrasında Gülay tarafından Lekesiz'e, EXPO 2016'nın sembolü olan şakayık çiçeği hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: