Müsiad Yönetiminden Vali Güzeloğlu'na Ziyaret

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ocak ayı içerisinde gerçekleşen 16’ıncı genel kurul sonrasında Müstakil Sanayici...

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ocak ayı içerisinde gerçekleşen 16’ıncı genel kurul sonrasında Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi Başkanlığına seçilen Yusuf Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Ziyarette konuşan Yılmaz, Vali Güzeloğlu'nu 16 Mart 2013 Cumartesi günü Radisson Blu Hotel’de gerçekleştirecekleri lojistik merkezleri ile ilgili toplantıya davet etti. Söz konusu etkinliği Konya MÜSİAD ile işbirliğinde gerçekleştireceklerinin bilgisini veren Yılmaz, “Toplantımıza programları uygun olduğu takdirde hem Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu hem de Ekonomi Bakanımız Sayın Zafer Çağlayan da katılacaklardır. Ayrıca Konya ve Karaman Valilerimiz ile Konya, Mersin ve Karaman milletvekillerimiz, Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanları ve lojistik ile ilgili kurumların yetkililerinin katılımıyla ilimizde bir lojistik merkezi toplantısı yapacağız. Konya’da oluşturulmaya çalışılan lojistik merkezin Karaman ve Mersin bağlantısı hususunda bir değerlendirme yaparak, bu bağlantıların liman, demiryolu ve karayolu ile nasıl ilişkilendirilebileceği üzerinde duracağız" dedi.

Reklam
Reklam

Güzeloğlu ise, yeni yönetimi tebrik ederek, yeni dönemde gerçekleştirecekleri çalışmalar için başarılar diledi. Güzeloğlu, ayrıca programı uygun olduğu takdirde söz konusu etkinliğe memnuniyetle icabet edeceğini de sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: