MÜSİAD Yozgat Il Temsilcisi Seçildi

MÜSİAD’ın Yozgat Temsilciliğine Sorgunlu işadamı İhsan Şahin, başkan yardımcılığına ise Fatih Bulut seçildi.Müstakil Sanayici ve...

MÜSİAD’ın Yozgat Temsilciliğine Sorgunlu işadamı İhsan Şahin, başkan yardımcılığına ise Fatih Bulut seçildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin MÜSİAD 22 Şubat’ta Grand Ser Otel’de gerçekleştirilen ve Yurt İçi Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Soner Meşe, Genel Merkez Üyeleri Bilal Kanter ve Burak Yerkel’in yanı sıra Yozgat merkez ve ilçelerinden 20 işadamının katıldığı ‘Tanışma Toplantısı’, meyvesini verdi. Yozgatlı işadamları, MÜSİAD’ın Yozgat Temsilciliği için yetki aldı. Yozgat Temsilciliği’nin başkanlığına Sorgunlu işadamı İhsan Şahin, başkan yardımcılığına ise Fatih Bulut seçildi.

Reklam
Reklam

MÜSİAD Yozgat Temsilcisi İhsan Şahin, “Yeni bir Yozgat için üzerimizdeki ölü toprağını atma zamanı geldi.” dedi. 22 Şubat’ta Grand Ser Otel’de gerçekleştirilen tanışma toplantısının ardından kısa bir süre önce kurulan MÜSİAD Yozgat Temsilciliği, MÜSİAD Yozgat Şubesi’nin kuruluşu için başlattığı çalışmaları hızlandırdı.

Yozgat MÜSİAD Başkanı İhsan Şahin, Yozgat’ın sürekli ve hızlı bir şekilde dışarıya göç vererek ürkütücü boyutlarda nüfus kaybı yaşadığına dikkat çekti. İşadamlarına çağrıda bulunan Şahin, “Göç bu hızla devam ederse, 10 sene sonra Yozgat’ta ticaret yapacak işadamı bulamayacak hâle geleceğiz. Bütün işadamlarımız elini taşın altına koymalı.” dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında Letonya ve Litvanya’ya düzenlenecek olan ticaret heyeti programı gezisinde Yozgat MÜSİAD Başkanı İhsan Şahin ve Başkan Yardımcısı Fatih Bulut da yer alacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yozgat MÜSİAD Başkanı İhsan Şahin, 1 -5 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan geziye katılacaklarını bildirerek şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül başkanlığında, Letonya ve Litvanya’ya yönelik ticaret heyeti programı gerçekleştirilecektir. Bu heyete MÜSİAD İl Temsilcisi olarak Yozgat’ı temsilen başkan yardımcım Fatih Bulut ile birlikte katılacağız.”

Reklam
Reklam

Şahin, MÜSİAD Yozgat Temsilciliği olarak Cuma günü Akdağmadeni ilçesinde tanışma toplantısı düzenlediklerini belirterek, işadamlarının ve esnafların MÜSİAD’a çok sıcak yaklaştıklarını ve yoğun katılımlar olmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: