Müsiad’dan Rektör Çemil Çelik’e Ziyaret

Malatya Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyeleri, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’i ziyaret...

Malatya Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyeleri, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’i ziyaret etti.

MÜSİAD Başkanı Namık Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından tekrardan İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Cemil Çelik’i ziyaret ederek, hayırlı görevini sürdürmesini temenni ettiler.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Başkanı Namık Şahin “ Malatya’mıza ve üniversitemize çok güzel işler yapacağının kanaatindeyiz. MÜSİAD olarak da İnönü Üniversitesi ile bazı projeler yapıyoruz. Bizler Sivil Toplum Kuruluşları (STK) olarak, üniversitemizden ayrı düşmemiz mümkün değildir. Bizlerinde yapmış olduğu projelerde üniversitemizde bulunan akademisyenlerden istifade ediyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de bizlere düşen görevlerin hepsini yerine getireceğiz, rektörümüze de başarılar diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ise “MÜSİAD Türkiye Cumhuriyeti tarihinde vizyonu ile Türkiye’deki işadamlarına kazandırdığı yeni bakış açıları ile farkındalık oluşturan bir kurumdur. Bizlerde Üniversite olarak diğer STK olduğu gibi sizinle de çok iyi işbirlikleri yaparak başta Malatya olmak üzere ülkemize ve dünyamıza hayırlı ve başarılı işler birlikte yaparız” ifadelerini kullandı.

Bu arada, Veteriner Hekimleri Odası yöneticileri de Rektör Çelik’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: