Müsiad'dan Sgk İl Müdürüne Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şubesi Başkanı Abdurrahman Yetkin ve yönetim kurulu üyeleri,...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şubesi Başkanı Abdurrahman Yetkin ve yönetim kurulu üyeleri, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şanlıurfa İl Müdürü Mehmet Kara'yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin, "Görevlerinde başarılar dilemek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak için geldik. İşadamları derneği olarak, işadamlarını dünya standartlarında ileri noktalara getirmeye çalışıyorsak, bu kurumların da kendilerini yenilemeleri gerektiği kanaatindeyiz. Kurumların verimli olabilmesi için iletişim halinde olması gerekiyor" dedi.

Reklam
Reklam

SGK İl Müdürü Mehmet Kara ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmanın, sorunların çözülmesinde kolaylık sağlayacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz