MÜSİAD'dan Yapı Ve Yaşam Fuarı’na Tebrik Ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çepni ve yönetim...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çepni ve yönetim kurulu üyeleri, 25. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı’na katılan üyelerini ziyaret etti.

27- 31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarı Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ, Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nin desteği ile düzenlendi. MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni ve beraberindeki heyet, 31 Mart’a kadar açık olacak fuara katılım sağlayan MÜSİAD Bursa Şubesi’nin üyeleri Can Can Seramik, Ancona Mutfak, Biryılmaz, Tuna Boya, İzomet, Şenocak Kereste, Bak Yapı İnşaat ve Camex Cam Sanayi stantlarını ziyaret ederek, başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Başkan Hasan Çepni, “MÜSİAD olarak her zaman üyelerimizin yanında olduğumuzu gerçekleştirdiğimiz bu fuar ziyareti ile de bir kez daha göstermiş oluyoruz. Üyelerimizin yeni pazarlara yelken açabilmeleri için bu tarz organizasyonlarda yer almasını tavsiye ediyoruz. Gelişen dünyada bir iki ülkeye veya pazara hakim olmak, az olsun benim olsun düşüncesinin yerine birçok pazara hakim olma düşüncesi sanayicilerimizin ilk hedefi olmalıdır. Marka değeri önemli bir olgudur. Ne kadar çok marka meydana getirebilirsek Türkiye aynı ölçüde kazanacaktır. Son dönemlerde ‘Made in Turkey’ etiketli ürünlere talep arttı. Bu ilgiyi kullanarak Türk markalarının sayısı artırmalıyız.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: