Müsiad'ın Kırıkkale'deki İlk Bayan Üyesine Plaket

Müstakil Sanayici ve İşadamları (MÜSİAD) Kırıkkale Şube Başkanı Namık Haşim Baloğlu Kırıkkale'deki ilk bayan üyesine...

Müstakil Sanayici ve İşadamları (MÜSİAD) Kırıkkale Şube Başkanı Namık Haşim Baloğlu Kırıkkale'deki ilk bayan üyesine plaket verdi.

MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Baloğlu, Özel Yakamoz İlköğretim Okulu kurucu Müdürü Öznur Büşra Usluadam'a Kırıkkale'de ilk bayan MÜSİAD Şube Üyesi olması nedeniyle plaket verdi.

Okul hakkında bilgi veren Usluadam, Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde bulunan Özel Yakamoz İlköğretim Okulu'nda 12 yıldır, anaokulundan sekizinci sınıfa kadar olan öğrencilere hizmet verdiklerini belirterek, ilköğretim okulunda İngilizce, bilgisayar, beden eğitimi, yüzme, müzik, resim ve satranç derslerinin branş öğretmenleri tarafından okutulmakta olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Baloğlu plaket takdiminde yaptığı konuşmada, ''Türkiye sınırları içerisinde 34 kentte faaliyet gösteren MÜSİAD, 5 binin üzerinde üyeye sahiptir. Bu üyelerin arasında iş kadınlarının sayısı her geçen gün artmaktadır. Kadınların iş hayatında etkin olmaları ise bizleri sevindirmektedir. MÜSİAD Kırıkkale Şubemizde üyelerimiz arasında başarılı bir iş kadını görmek bizleri gururlandırmaktadır. Daha çok büyük şehirlerde görülen bu tabloyu Kırıkkale'de de görmek bizim için kıvanç verici bir durumdur. Ayrıca bayan girişimcilerin sayısının artması için elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: