Müsiad’ın Ziyaretleri Devam Ediyor

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı İbrahim GÖK bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Fırat Kalkınma Ajansı il koordinatörü Abdurrahman ÇELİK’ i ziyaret eden GÖK ardından, Türk Standartları Enstitüsü Elazığ İl Temsilcisi Bahadır AKSOY’ un konuğu oldu.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı İbrahim GÖK ile yönetim kurulu üyeleri Fırat Kalkınma Ajansı İl Koordinatörlüğü’nü ziyaret etti. MÜSİAD heyeti Fırat Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi İl Koordinatörü Abdurrahman ÇELİK tarafından karşılandı.

Fırat Kalkınma Ajansı il koordinatörlüğünde yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyen MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı İbrahim GÖK, genel sekreterlik konusunun tez vakitte çözülmesini temenni etti.

Reklam
Reklam

İbrahim GÖK’ ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Fırat Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi İl Koordinatörü Abdurrahman ÇELİK, öncelikli olarak kalkınmayı ön gördüklerini dile getirdi.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı İbrahim GÖK ve beraberindeki heyet daha sonra Türk Standartları Enstitüsü Elazığ İl Temsilcisi Bahadır AKSOY’ un konuğu oldu.

Ziyarette Türk Sanatları Enstitüsünün faaliyetleri konuşuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: