Müsiad'lı İşadamları Dubai’den Döndü

Birleşik Arap Emirlikleri İş Geliştirme Programı kapsamında Dubai Gulfood Fuarı’na katılan Müstakil Sanayici...

Birleşik Arap Emirlikleri İş Geliştirme Programı kapsamında Dubai Gulfood Fuarı’na katılan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi heyeti Malatya'ya döndü.

MÜSİAD Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Murat Tokmak başkanlığında 30 kişilik işadamı heyeti, dört gün boyunca fuarda inceleme ve iş bağlantısı çalışması yaptı.

Murat Tokmak yaptığı açıklamada, Dubai iş gezisinin faydalı geçtiğini ifade ederekkatılımcı işadamlarının Orta doğuyu daha detaylı tanımalarına vesile olduğu belirtti. Gulfood Fuarı’nda incelemenin yanı sıra, ikili iş görüşmeleri yaptıklarını dile getiren Tokmak, Dubai, Abudabi 'nin tarihi ve turistik yerlerinin ziyaret edildiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Toprak, Dubai iş gezisi kapsamında ayrıca, Dubai Baş Konsolosu Malatyalı olan Elif Çomoğlu Ülgen ile de bir araya geldiklerini, Dubai hakkında bilgiler aldıklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: