MÜSİAD'ta Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi tarafından "Bölgesel İş Geliştirme" toplantısı düzenlendi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi tarafından "Bölgesel İş Geliştirme" toplantısı düzenlendi.

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz, Alyans Plaza'da gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, MÜSİAD'ın ülke ticaretinde önemli bir katkısı olduğunu, kendi üyeleri arasında ticaretin geliştirilmesi için çalışmalar yaptığını söyledi. Beşincisi düzenlenen 2.Bölge Bölgesel İş Geliştirme toplantısının bu anlamda önemli olduğunu dile getiren Lekesiz, "Toplantıya sağlanan yüksek katılımın ile programa sahip çıkılmıştır. Çeşitli kentlerden Antalya'ya gelen MÜSİAD üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz ile Denizli, İzmir, Muğla, Aydın, Afyon, Manisa, Uşak, Isparta, Burdur'dan üyeler katıldı.

Konuşmaların ardından, ikili görüşmelere yapıldı.

Muhabir: Volkan Poliçe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz