Müsiad’tan Ak Parti’ye Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz ve yönetim kurulu üyeleri,...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse’yi ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Köse, MÜSİAD Antalya Şubesi’nin gerçekleştirdiği 15. Olağan Genel Kurul’da yeni yönetime katılan üyelerle tanıştı. Ziyarette, Türkiye ve Antalya’da gündemde olan konular da değerlendirilirken, MÜSİAD’ın Türkiye'de çok önemli görevler yapmakta olduğunu ifade eden Köse, “Ürettiği hizmetlerle sanayicilere ve iş adamlarına rehberlik ediyor. Ülkemizin ekonomik yapısının daha güçlü olmasına katkı sağlıyor. Toplumsal duyarlılıkta da öncü oluyor. MÜSİAD gibi sivil toplum kuruluşlarımıza Antalya ve ülkemizin ihtiyacı var" diye konuştu.

Reklam
Reklam

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz ise dernek olarak üyelere yönelik ekonomik organizasyonlar yapmak, sosyal ve kurumsal anlamda iş adamlarının büyümesine katkı sağlamak için çalıştıklarını belirtti. Lekesiz, “Amacımız, yaşadığımız kente fayda sağlamak, artı değerler kazandırmaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: