Müsiad’tan Rektör Kocacık’a Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sivas Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sivas Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Faruk Kocacık’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun, ‘‘MÜSİAD ilkelerinden biri olan ‘‘Âlim Emir Tacir’’ anlayışıyla, üniversitemiz ile iş adamlarımızı çeşitli ortak proje ve faaliyetlerle bir araya getirmek, iş adamının pratik fikirleriyle, üniversitenin teorik ve bilimsel düşüncelerini ortak platformlarda bir araya getirmek adına, şehrimiz için faydalı çalışmaları ortaya koymamız gerekmektedir. MÜSİAD’ın faaliyetleri genelinde gerek üniversite, valilik ve belediye, gerekse Ticaret Sanayi Odası yada diğer sivil toplum örgütleriyle belirledikleri konularda ortak hareket etme fikirleri var. Bizler de MÜSİAD Sivas Şube Yönetimi olarak yapacağımız çalışmalarda üniversitemizle birlikte hareket etmeye hazırız. Sizlerin projelerine de katkı sağlamak isteriz’’ dedi.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Faruk Kocacık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra, ''Üniversite, milli eğitim ve valilik ile hazırlamış olduğumuz bir projeyi yakın zamanda basına servis ettik ve yine yakın zamanda Emniyet Müdürlüğü ile birlikte bir proje hazırlayarak bu doğrultuda çalışmalarımıza başladık. MÜSİAD olarak sizlerle de böyle bir ortak proje yapmayı isteriz. Hazırlayacağınız projelere ve fikir alışverişlerine açığı'' diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: