Musiki Dalında Batman Mehmet Şimşek Anadolu İmam Hatip Lisesi Birinci

Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları Bölge Finali, Kızıltepe Süleyman Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi...

Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları Bölge Finali, Kızıltepe Süleyman Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde Mardin Kızıltepe´de yapıldı.

Yarışmalar sonunda, Musiki dalında Batman Merkez Mehmet Şimşek Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Mardin Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Siirt Kurtalan Anadolu İmam Hatip Lisesi ise üçüncü oldu. Arapça yarışmasında Musiki dalında bölge birincisi olan Batman Mehmet Şimşek Anadolu İmam Hatip Lisesi, şehri, Konya’da yapılacak olan Türkiye finalinde temsil etmeye hak kazandı.

Reklam
Reklam

Daha yeni öğretime başlayan bir okul olduklarını hatırlatan Mehmet Şimşek Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdullah Bal, öğrencilerinin, bu kısa sürede önemli bir başarıya imza attıklarından dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını ve bu başarıların önümüzdeki yıllarda da devam edeceğine inandığını ifade etti.
Bal, öğrencilerinin, Batman’ı en iyi şekilde temsil ederek Türkiye finalinde de adından söz ettiren bir okul olacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: