Muska Diye Altın Gömdü

Elazığ’da hasta kızı için hocaya giden bir kadın yaptırdığı muskanın yerine yanlışlıkla altınını bir ağacın...

Elazığ’da hasta kızı için hocaya giden bir kadın yaptırdığı muskanın yerine yanlışlıkla altınını bir ağacın altına gömdüğünü iddia etti. Eve döndükten sonra altın gömdüğünü fark eden Melehat Öztürk, soluğu altını gömdüğü Postane Meydanı’ndaki ağacın altında aldı.

Postane Meydanı’nda bir ağacın altına çarşaflı bir kadının bir şeyler gömdüğü ihbarını alan polis ekipleri, olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ağacın dibinde altınını aramaya başlayan Öztürk, hasta olan kızı için hocanın yaptığı muska yerine yanlışlıkla altın gömdüğünü söyledi. Öztürk, “Benim kızım hastaydı. Kızımı hoca götürdüm bir muska yaptı. Hoca yaptığı muskayı bir ağacın altına gömmemi istedi. Bende muskayı getirip bu ağacın dibine gömdüm. Sabah olunca cüzdanımda bulunan altını göremeyince muska yerine onu gömdüğümü düşünerek buraya geldim. Altınım başka bir kağıdın içindeydi. Ağacın dibine gömdüğüm muskayı içinde su olan bardakla birlikte gömdüm. Bardak burada ama altın yok. Gece bunu gömerken burada birileri bana bakıyordu. Altın da kızımındı. Hasta olduğu için bana vermişti” dedi.

Reklam
Reklam

Olay yerindeki polis ekipleri ise Melahat Öztürk’ü evine götürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: