Muşlu Voleybolculardan, Akdeniz'e Tüplü Dalış

Lalezar Erkek Voleybol takımı sporcuları, Akdeniz'e tüplü dalış yapıp, denizin 15 metre altında, üzerinde Sosyal...

Lalezar Erkek Voleybol takımı sporcuları, Akdeniz'e tüplü dalış yapıp, denizin 15 metre altında, üzerinde Sosyal Destek Programı (SODES) yazan pankartı açtı.

Valilik, haziran ayında Erzurum'da düzenlenen Türkiye Yarıfinal Şampiyonası'nda birinci olan Lalezar Erkek Voleybol Takımı sporcularını, 6 günlük Bursa ve Antalya gezisiyle ödüllendirdi. SODES kapsamında "Muş gençliği voleybolu sevdi'' projesiyle desteklenen takım, önce Bursa, ardından da Antalya'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Sporcular, üç gün süren Bursa ziyaretinin ardından, Antrenör Ferzende Emre gözetiminde, Antalya'ya geçip bir otelde konakladı. Burada dalış eğitmenlerinden havuzda eğitim alan 13 sporcu, daha sonra Akdeniz'e tüplü dalış gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Hayatlarında ilk defa deniz gören ve Akdeniz'in 15 metre derinliğine eğitmenler gözetiminde dalış gerçekleştirilen sporcular, ''SODES ailemiz oldu. Geziyoruz, eğleniyoruz, kazanıyoruz, mutluyuz" ve ''SODES'le hayallerimiz gerçekleşiyor'' yazılı pankartlar açtı.

Antrenör Emre, sunulan desteğin tüm sporcuları çok mutlu ettiğini ve gezi süresince çocukların stres atma imkânını yakalandığını ifade etti. Emre, "Oldukça güzel ve anlamlı bir gezi gerçekleştirdik. Çocuklarımız, hayatlarında ilk defa deniz görüp, tüplü dalış yaptı. Bu onlarda oldukça güzel izlenim bıraktı. Kalkınma Bakanlığı ve valilik yetkililerine bizlere sundukları bu güzel atmosferden ötürü teşekkür ediyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz