Muşlular Piknik Ve Sünnet Şöleninde Buluştu

Bursa’da yaşayan Muşlular, Muş İli Kültür Eğitim Kalkındırma Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Muş-İlder) çatısı...

Bursa’da yaşayan Muşlular, Muş İli Kültür Eğitim Kalkındırma Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Muş-İlder) çatısı altında Bursa Balat ormanında piknik ve sünnet şöleni düzenledi. Siyaset, sanayi ve sanat çevrelerinden birçok simanın katıldığı şölende, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Etkinliğe, eski AK Parti Muş milletvekilleri Seracettin Karayağız, AK Parti Bursa Milletvekili Kemal Şerbetçioğlu AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Has Parti İl Başkanı Ali Mollasalih, Bursa İl Genel Meclis Üyesi Gıyasettin Bingöl, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Elmas, Nilüfer Belediye Meclis Üyesi, Kerem Samuk sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, ilçe başkanları ve yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

Reklam
Reklam

Muş-İlder Başkanı Mesut Çiftçi, "18 ay önce kurulan derneğimiz, sadece Bursa’ daki Muşluların değil ülkemizde yaşayan tüm Muşluların yararlanabilecekleri bir vizyona ve misyona sahiptir. Bugün gerek yerel, gerekse ulusal medyada Muş ilimizi tanıtan ya da yer bulan gerek siyasi, gerekse de bürokrat hemşerilerimizin tanıtılıp, duyurulmasında ve desteklenmesinde derneğimiz aktif bir rol almıştır. Derneğimiz Uludağ Üniversitesi'nde okuyan Muşlu 50 öğrenciye düzenli bir şekilde burs vermektedir.” şeklinde konuştu.

Piknik şöleni yanında 100 Muşlu çocuğun sünneti yapılırken, vatandaşlar halay çekerek, eğlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: