Müslümanlığı Seçen Fransız Genç, Başkan Şimşek'i Ziyaret Etti

Türk arkadaşının yaşam tarzından etkilenerek Müslümanlığı seçen Fransız genci Florain François Bertrand, tatil için geldiği Sorgun'da Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'i

Türk arkadaşının yaşam tarzından etkilenerek Müslümanlığı seçen Fransız genci Florain François Bertrand, tatil için geldiği Sorgun'da Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'i ziyaret etti.

Fransız genç ile bir süre sohbet eden Başkan Şimşek, Bertrand'ın Müslüman olmasının kendisini çok sevindirdiğini ifade etti.

İbrahim adını alan Bertrand da, bir aya yakın süredir Müslüman olarak yaşadığını, İbrahim adını kullandığını ve Cuma namazlarına gittiğini belirtti.

Fransa'da bir çok Müslüman arkadaşı bulunduğunu ve onların yaşam tarzlarını inceleyip beğenmesinin ardından Müslümanlığı seçtiğini ifade eden İbrahim, Müslüman olarak yaşamaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: