Muş’ta 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Muş’ta polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, 3 şahsın üst araması yapıldığı belirtildi.

Muş’ta polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, 3 şahsın üst araması yapıldığı belirtildi. Açıklamada, “Yapılan aramada; 2 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 2 adet şarjör ile 11 adet 9 mm çapında fişek, 1 adet 7.65 mm çapında tabanca ile bu tabancaya ait 1 adet şarjör ile 8 adet 7.65 mm çapında fişek ele geçirilmiş olup, 3 şahıs hakkında 6136 SKM suçundan adli işlem başlatılmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı kesintisiz mücadelemiz sürdürülecektir” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz