Muş’ta 3,5 Kg Eroin Ele Geçirildi, Şüpheli 2 Yabancı Tutuklandı

Muş Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan operasyonda 3 kilo 353 gram...

Muş Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan operasyonda 3 kilo 353 gram eroin maddesi ele geçirdi. Adli mercilere sevk edilen yabancı uyruklu şüpheli 2 kişi tutuklanarak Muş E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Muş Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, yaptığı başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Muş-Bitlis yolu üzerinde durdurduğu bir şehirlerarası otobüste yolculuk yapan Pakistan uyruklu 2 şahsın yapılan üst ve eşya aramalarında, ayakkabılarının taban kısımlarına ve yanlarında bulunan deri ceketlerin astarlarına zulalanmış halde, 76 parça olmak üzere toplam 3 kilo 353 gram ağırlığında uyuşturucu eroin maddesi ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapmak suçundan adli mercilere sevk edilen yabancı uyruklu şüpheli şahıslar tutuklanarak, Muş E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: