Muş’ta aranan 5 şahıs tutuklandı

Muş’ta aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlarda 5 şahıs tutuklandı.Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafında aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon yapıldığı belirtildi.

Muş’ta aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlarda 5 şahıs tutuklandı.
Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafında aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon yapıldığı belirtildi. Açıklamada, “Hırsızlık suçundan 4 yıl 9 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 kişi, ‘sayı ve nitelik bakımından vahim olan silah veya mermilerin satın alınması’ suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 kişi, ‘hırsızlık’ suçundan 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 şahıs, ‘hırsızlık’ suçundan 2 yıl 2 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 şahıs, ‘basit yaralama ve kamu malına zarar verme’ suçlarından 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 şahıs olmak üzere toplamda 5 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıslar, tutuklanarak cezaevine teslim edilmişlerdir” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz