Muş'ta Hayvanları Küpeleme Çalışmaları Devam Ediyor

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şükrü Kılıçoğlu, merkez ile ilçelerdeki küçükbaş hayvanlar için 2 milyon 862 bin küpe temin

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şükrü Kılıçoğlu, merkez ile ilçelerdeki küçükbaş hayvanlar için 2 milyon 862 bin küpe temin ettiklerini söyledi.

Kılıçoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte hayvanları küpeleme çalışmalarının yoğun olarak devam ettiğini ve bu nedenle 6 yeni araç kiraladıklarını söyledi.

Ekiplerin mesai kavramı gözetmeksizin sahada küpeleme çalışması yürüttüğünü ifade eden Kılıçoğlu, il merkezi ve ilçelerimizde küçükbaş hayvanların küpelenmesi için 2 milyon 862 bin küpe temin ettiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Kılıçoğlu, veteriner ve sağlık teknisyenlerinin mesai kavramı gözetmeksizin çalıştıklarını vurguladı.

Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: