Muş’ta Kaçakçılık Operasyonu

Muş Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafındanyapılan çalışmalar sonucunda 3 kilo 164 gram eroin ile 208 gram...

Muş Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafındanyapılan çalışmalar sonucunda 3 kilo 164 gram eroin ile 208 gram afyon sakızı ve piyasa değeri 500 bin TL olan 120 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Muş gelinde gümrük kaçağı sigara ve uyuşturucu madde üreten, satan, aracılık eden şebeke ve şahıslara yönelik başlatılan operasyonların sürdürüldüğü belirtildi. Açıklamada, “Yapılan kontrollerde durdurulan yolcu otobüsünde yolculuk yapmakta olan şüpheli C.O. isimli şahsa ait telis çuval incelendiğinde; içerisinde bulunan pirinç çuvalı, hurma kutusu ve otlu peynir içerisine gizlenmiş vaziyette toplam 3 kilo 164 gram eroin maddesi ile 208 gram afyon sakızı ele geçirilmiştir. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan yakalanan C.O. isimli şahıs, adli mercilere sevk edilmiş ve çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Aynı şekilde yapılan yol kontrolleri sırasında durdurulan hurda yüklü bir araçta, hurda malzemelerin arasına gizlenmiş vaziyette piyasa değeri 500 bin TL olan toplam 120 bin 500 paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Olayla ilgili yakalanan 2 şahıs hakkında 5607 SKM suçu kapsamında adli işlem yapılmıştır” denildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, Muş’ta her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelenin kesintisiz sürdürüleceği vurgulandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz