Muş'ta Kamu Hizmetlerini Değerlendirme Toplantısı

Muş Valisi Ali Çınar, "Halka hizmet sadece iyi yönetim veya iyi iletişimle olmuyor, bu ikisini birleştirerek yönetişim kavramını gerçekleştirmek zorundayız"

Muş Valisi Ali Çınar, "Halka hizmet sadece iyi yönetim veya iyi iletişimle olmuyor, bu ikisini birleştirerek yönetişim kavramını gerçekleştirmek zorundayız" dedi.

Vali Çınar, valilik salonunda gerçekleştirdiği toplantıda, hizmet kalitesinin nasıl artırılacağını ele aldıklarını belirtti.

Kentte kamu hizmeti yürütenlerin karşılaştıkları zorluklar ve iyi uygulama örneklerini paylaşmak için toplantılar yaptıklarını vurgulayan Çınar, amaçlarının 'halka nasıl daha iyi hizmet edebiliriz-' sorusuna cevap aramak olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Gelişen çağda halka hizmette ellerinden gelenin en iyisini yapmayı hedeflediklerini kaydeden Çınar, şöyle konuştu:

"Bunu yaparken de farklı alanlarda aynı amaç uğruna çalışan arkadaşlarımızla bir araya gelerek, sinerji oluşturmaya ve hizmet kalitemizi artırmaya çalışıyoruz. Halka hizmet sadece iyi yönetimle veya sadece iyi iletişimle olmuyor, bu ikisini birleştirmek, yani yönetişim kavramını gerçekleştirmek zorundayız. Biz her alanda bilimsel verilere dayalı, kaliteli hizmet sunmak durumundayız."

Çınar, kurumlarda çalışan personellerin, hizmet içi ve teknolojik donanım konusundaki eğitimlerini tamamlayacaklarını dile getirdi.

Muhabir: Sabri Yıldırım / Fahrettin Gök / Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: