Muş'ta Karla Mücadele Çalışmaları

Muş Belediyesi'nce kent merkezinde karla mücadele çalışması yürütülüyor.

Muş Belediyesi'nce kent merkezinde karla mücadele çalışması yürütülüyor.

Belediye Başkanı Necmettin Dede, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte etkili olan kar yağışından dolayı, kapanan mahalle yollarını açtıklarını söyledi.

Kent merkezinde ulaşımın aksamaması için cadde ve ara sokaklarda karla mücadele çalışmalarının aralıksız yürütüldüğünü ifade eden Dede, "Ekiplerimiz sabahın erken saatlerinde Dere, Kale, Minare ve Muratpaşa mahallelerinin yolunu açtı. Ekipler daha sonra İstasyon Caddesi, Belediye Meydanı ve Karayolları Kavşağı'na kadar kar temizleme çalışması yaptı" dedi.

Reklam
Reklam

Kış hazırlıklarını yaklaşık bir ay önce tamamladıklarını belirten Dede, ekip ve araçların karla mücadele için hazır olduğunu kaydetti.

Dede, "Kar yağışı bugün şehir merkezinde etkisini artırdı. Vatandaşlarının sıkıntı yaşamaması için karla mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kent merkezinde herhangi bir sıkıntı yok. Ekiplerimiz diğer mahalle yollarında çalışma sürdürüyor" diye konuştu.

Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: