Muş'ta "karla Mücadele" Toplantısı

Vali Ali Çınar, "Karla mücadelenin hızlı ve sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması için tüm

Vali Ali Çınar, "Karla mücadelenin hızlı ve sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması için tüm tedbirler alındı" dedi.

Muş'ta kış aylarında yapılacak çalışmalar ve alınacak tedbirler Vali Çınar başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.

Vali Çınar, kış aylarında her kurumun kendi sorumluluk alanında etkin bir şekilde çalışmalarını yürüteceğini söyledi.

Çınar, şöyle konuştu:

"Her kurum üstüne düşen yükümlüğü yerine getirecek. Vatandaşımızın her hangi bir mağduriyet yaşamaması için tüm tedbirler alındı. Kış aylarında yapılacak çalışmaları değerlendireceğiz. Her yıl olduğu gibi bu kış sezonunda da, kentte karla mücadelenin hızlı ve sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi, yollarımızın trafiğe açık olması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması için gerekli tedbirler alındı. Belediye, Karayolları, İl Özel İdaresi, Sağlık Müdürlüğü, jandama ve emniyet güçlerimiz ihtiyaç duyulduğunda, vatandaşımıza en hızlı ve etkin desteği verecek. Valilik olarak bu çalışmaların koordinasyonunu sağlayacağız"

Reklam
Reklam

Çınar'ın makamında gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Çetin Kılınç, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Garnizon Komutanı Vekili J. Albay M. Erhan Arıkan ile kurum yetkilileri katıldı.

Muhabir: Sabri Yıldırım / Fahrettin Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: