Muş'ta Kimsesiz Çocuklar Sevindirildi

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü koordinesinde, kimsesiz çocuklar için etkinlik düzenledi.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü koordinesinde, kimsesiz çocuklar için etkinlik düzenledi.

Muş-Bitlis karayolunda bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde düzenlenen etkinliğe, Muş Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası'nda barınan çocukların yanı sıra, mahallelerde bulunan kimsesiz ve yardımı muhtaç çok sayıda çocuk, aileleriyle birlikte katıldı.

Çocuklara oyuncak dağıtan Vali Ali Çınar, programda bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Çınar, şunları kaydetti:

"Bayramlar insanların kaynaşma ve bir araya gelme günleridir. İşte bu çerçevede mahallemizdeki, yurt ve yuvamızdaki çocuklar, bugün Emniyet Teşkilatımızla birlikteydi. Polisimiz güvenlik hizmeti verdiği insanlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyor. Gerçekten son yıllarda devletimizin tüm kurumları, vatandaşlarımızla iletişime çok önem veriyor. Emniyet Teşkilatımız kurduğu TDP projesiyle, bu iletişime çok fazla önem veriyor."

Reklam
Reklam

Etkinliğe Vali Çınar, Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, çok sayıda polis eşi ve vatandaşlar katıldı.

Programda çocuklara çeşitli oyuncaklar ve uçurtma dağıtıldı.

Muhabir: Sabri Yıldırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: