Muş'ta Polis Haftası etkinlikleri

Muş'ta, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Emniyet Mensupları Hanımları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce ebru ve resim sergisi

Muş'ta, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Emniyet Mensupları Hanımları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce ebru ve resim sergisi açıldı.

Muş'taki bir iş merkezinde yapılan serginin açılışına katılan Vali Ali Çınar, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, emniyet müdürlüğünce hazırlanan serginin açılışını yaptıklarını söyledi.

Çınar, serginin planlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, hayırlı olması dileğinde bulundu.

Muş Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz ise, bu yıl Polis Haftası etkinliklerinde değişiklik yaparak ebru ve resim sergisini açtıklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Çalışmanın tamamen kadınlar tarafından yapıldığını belirten Durmaz, sergide çok değişik eserlerin bulunduğunu ifade etti.

Emniyet Mensupları Hanımları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hacer Durmaz ise, 15 günlük bir çalışma sonucu sergiyi hazırladıklarını kaydetti.

Durmaz, "Polis eşlerine ve bayan polislere 15 gün kurs verildi. Kurs sonucu böyle bir sergiyi açmayı uygun gördük. 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle, halka açık bir ebru ve resim sergisi hazırladık. Sergimiz 4 gün boyunca devam edecek" dedi.

Öte yandan, serginin açılışının ardından kentteki Serdar Ulusoy Camisi'nde şehitler için mevlit okutuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: