Muş'ta sağanak yağmur

Muş'ta etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle devrilmek üzere olan elektrik direği köprüye bağlandı.

Kent merkezinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Yağışlar nedeniyle caddelerde su birikintileri oluştu, yollar göle döndü, trafikte aksamalar yaşandı. Karasu Nehri'ndeki su seviyesinin yağışlardan dolayı yükselmesi nedeniyle Karasu Köprüsü'nün yanında bulunan ve devrilmek üzere olan elektrik direği, TEDAŞ ekiplerinin çalışması sonucu çelik halatlarla köprüye bağlandı.

TEDAŞ Müessese Müdürü Murat Karagüzel, elektrik direğini geçici olarak köprüye bağladıklarını söyledi.

Karasu Nehri'ndeki su seviyesinin yağışlardan dolayı yükseldiğini ifade eden Karagüzel, ''Su seviyesinin yükselmesi sonucu elektrik direğinin altındaki toprak kaydı. Biz de geçici olarak direği çelik halatla Karasu Köprüsü'ne bağladık. Ayrıca Belediye tarafından gönderilen iş makinesi de geçici dolgu yaptı. En kısa sürede oraya yeni bir direk dikeceğiz'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz