Muş’ta Uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş milletvekilleri Faruk Işık ve Muzaffer Çakar, Muş’ta uygulanacak...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş milletvekilleri Faruk Işık ve Muzaffer Çakar, Muş’ta uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi’yle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

AK Parti milletvekilleri tarafından yapılan ortak açıklamada, AK Parti iktidarının hayalleri zorlayan, yapılamaz denilenleri başaran bir iktidar olduğu belirtildi. Türkiye’de, AK Parti iktidarıyla büyük bir değişim yaşandığının ifade edildiği açıklamada; “Değişimin en belirgin olduğu alanlardan biri de Kentsel Dönüşüm’de yapılan yeniliklerdir. Bu proje ile Muş-Merkez Kale Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi tamamlanarak tüm proje alanı için 14 milyon 131 bin 489 TL bedel üzerinden 11,2 hektar büyüklüğündeki proje alanı, belediyemiz yükümlülüğünde olan jeolojik zemin etütleri ile hak sahiplerinin tespiti ve kıymet takdir çalışması tamamlanarak ortak çabamızla Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile 2 Temmuz 2012 tarihinde ana protokol imzalanmıştır” denildi.

Reklam
Reklam

Anlaşmaya varılan protokol kapsamında hak sahipleri ile muvafakat görüşmelerinin yüzde 80 oranında tamamlanarak uzlaşmaya varıldığı belirtilen açıklamada, “Gelinen noktada uzlaşma sonuçlarını değerlendirmek üzere 12 Ekim 2012 Cuma günü ilimiz valiliğinde, Sayın Vali’nin başkanlığında Sayın Belediye Başkanımız ve Toplu Konut İdaresi temsilcilerinin katılımı ile bir toplantı düzenlenmesi planlanmıştır. İlimizde yapılacak bu toplantıya başta Sayın Valimiz olmak üzere Belediye Başkanımız ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı temsilcilerine başarılar diliyor, bu projenin ilimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: