Muş’ta Uyuşturucu Operasyonu

Muş’ta düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 23 kilo 510 gram esrar maddesi ile 3 adet tabanca ele...

Muş’ta düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 23 kilo 510 gram esrar maddesi ile 3 adet tabanca ele geçirilirken, 19 kişi de tutuklandı.

Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde uyuşturucu madde üreten, satan, uyuşturucu madde kullanılmasını kolaylaştıran, gençleri uyuşturucu madde kullanmaya sevk eden sokak satıcılarına yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında farklı tarihlerde il merkezi ve bağlı köylerde 23 ayrı operasyon gerçekleştirilmiş ve bu operasyonlarda 23 kilo 510 gram esrar maddesi, 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet şarjör ve 15 adet fişe ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Operasyonlarda isimleri açıklanmayan 25 kişinin gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara çıkartılan zanlılardan 19’unun tutuklanarak Muş E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildiği kaydedildi. Açıklamada, “İlimizdeki her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: