Mustafa Can: Başka İznik Yok

İznik Ak Parti Gençlik Kolları her pazartesi günü akşamı düzenledikteleri toplantısında konuşma yapan

İznik Ak Parti Gençlik Kolları her pazartesi günü akşamı düzenledikteleri toplantısında konuşma yapan ilçe başkan yardımcısı ve tanıtım medya birim başkanı Mustafa Can “ İznik ve parti sevdamızı tüm kamuoyuna yapmış ve yapacak olduğumuz hizmetlerle ispatlıyoruz. İznik’in her girişinde, köylerde biliyorsunuz ki çalışmalar devam ediyor. Çünkü başka İznik yok ve Ak Parti yok, bizler onurlu ve gururluyuz, Allaha şükürler olsun cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz. Bunu gerçekleştirmenin tek yolu da burada yaşayan insanlar cennet gibi yapar yani sizler yapıyor ve yapacaksınız. ” Dedi.

Reklam
Reklam

Her pazartesi günü akşamı İznik Ak Parti gençlik kollarında yapılan toplantının bu haftaki konuğu, Başkan yardımcısı ve tanıtım medya başkanı Mustafa Can gençlere çiğ köfte ziyafeti verdi. AK Parti Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi İbrahim Çelik'in de askere uğurlama eğlencesinin yapıldığı gecede gençler çiğ köfte ziyafetinden sonra doyasıya eğlendi. Geceki toplantıda Gençlik Kolları Başkanı Engin Semerci’nin gençlik kollarının yaptığı faaliyetler ve planlanan programların değerlendirme konuşmasından sonra konuşma yapan İznik AK Parti ilçe başkan yardımcısı ve Tanıtım Medya birim başkanı Mustafa Can “ Sayın gençlik kolları başkanımız, Ak Partinin gurur kaynakları dinamik, enerjik ve kalpleri sevgi dolu Ak Partinin Ak gençleri ve çok değerli basın mensubu arkadaşlar, bu akşamki Ak Parti İznik Gençlik kolları toplantısına İlçe Başkan yardımcısı ve Tanıtım Medya Birimi Başkanı olarak davet etmeniz beni onurlandırdı. Öncelikle hepimize en kalbi duygularımla selamlıyorum ve sislerle beraber olmak beni de heyecanlandırdı, bilgi ve birikimlerimizi karşılıklı olarak istişare etme fırsatı verdi. Başbakanımız Sayın R. Tayip Erdoğan’ın değimiyle Gençliğe değer vermek erdemliliğin göstergesidir, biz ana kademe yönetim kurulu üyeleri olarak bizlere düşen bir emir ve görevdir. Sizler geleceğimizsiniz Türkiye sizlerin omzunda daha da büyüyecektir.” Dedi.

Reklam
Reklam

Mustafa Can “ Başka İznik Yok “

Mustafa Can “ İlce başkan yardımcısı olarak sizlerden arzuladığım tek şey bu birlikteliğiniz hiç bozulmasın çünkü birlikten kuvvet doğar, kardeşlik bağlarınızı daha da kuvvetlendirmenizdir ve her biriniz gerek partide gerekse dışarıda yaşantınızla Ak Partimizi en iyi şekilde temsil edeceğinizden hiçbir şüphem yok. İnsanları sevin onların dertleriyle dertleşin mutluluklarını paylaşın, yaradılanı yaradan dan ötürü sevmenizi, hiç kimseyi parti, takım, renk ve dil yüzünden ayırım yapmadan sevin, çünkü sizler Ak Partinin Ak kadrolara gülen yüzlerisiniz. Ben daha fazla vaktinizi almak istemiyorum çünkü İznik bizden hizmet bekliyor, beni sabırla dinlediğiniz için teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin, hepimizi Allaha emanet ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun saygılarımla. “dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz