Mustafa Ceceli Başakşehirlileri Coşturdu

Son dönemin sevilen şarkıcılarından Mustafa Ceceli, Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde (BKSM) semt sakinlerine...

Son dönemin sevilen şarkıcılarından Mustafa Ceceli, Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde (BKSM) semt sakinlerine müzik ziyafeti verdi.

Seyircisinin coşkun alkışları eşliğinde sahneye çıkan sanatçı, konserin başlangıcında yaptığı konuşmada, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’ni kazandırdığı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlut Uysal’a teşekkür etti. Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Mustafa Ceceli, şu ifadeleri kullandı:

"Kültür merkezlerinin inşası kadar bu merkezlerin etkinliklerle taçlandırılması da gerekiyor. Başakşehir Belediyesi’nin örnek olduğunu düşünüyorum. Arkadaşım Emre Aydın’da verdiği konserden sonra Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’ni överek, çok beğendiğini söyledi. Buraya ondan aldığım güzel yorumların ışığında geldim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu tür kültür sanat merkezlerinin artmasını dilerim."

Reklam
Reklam

Kendi albümlerinde yer alan şarkıları seslendiren sanatçı, Orhan Gencebay’ın şarkısını da seslendirdi. Konser sırasında Mustafa Ceceli’ye küçük hayranları tarafından çiçek takdiminde bulunuldu. Sanatçı, konserin finalinde Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi salonunu dolduran müzikseverlerce uzun süre alkışlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: