Mustafa Ceceli’den yeni Limon çiçekleri!

Mustafa Ceceli yazın yayınladığı "Limon Çiçekleri" şarkısı ve versiyonlarından oluşan single çalışmasının ardından şimdi bu şarkıyı da içeren ilk solo albümüyle müzikseverlerle buluşuyor.

"İkili Delilik", "Çakkıdı", "Süper", "Komple", "Olmadı Gitti", "Bu Böyle" gibi bir çok Türkçe pop hitine aranjör olarak imzasını atan, Enbe Orkestrası'nın albümünde "Unutamam", "Uzay Heparı Sonsuza" albümünde de "Karanfil" şarkılarıyla yorumcu kimliğiyle tanınan ve müzik listelerinde zirveye yerleşen Mustafa Ceceli yazın yayınladığı "Limon Çiçekleri" şarkısı ve versiyonlarından oluşan single çalışmasının ardından şimdi bu şarkıyı da içeren ilk solo albümüyle müzikseverlerle buluşuyor.

Kendi adını verdiği 13 şarkıdan oluşan albümünde yedi şarkının sözü ve müziği, bir şarkının da sadece sözleri Sezen Aksu'ya ait. Son günlerin popüler bestecilerinden Soner Sarıkabadayı'nın da bir şarkısının bulunduğu çalışmada "Limon Çiçekleri" ile beraber üç Türkçe söz yazılmış yabancı parça yer alıyor. İlk klip Murad Küçük yönetmenliğinde sözü ve müziği Gülşah Tütüncü'ye ait "Hastalıkta Sağlıkta" isimli çıkış şarkısına geçtiğimiz günlerde çekildi.

Reklam
Reklam

[

****](https://www.mynet.com/#mustafa-ceceli-hepsi-hit-limon-cicekleri|sound/117826)