Mustafa Ceviz, Grubu Ve Fikstürü Değerlendirdi

Geçtiğimiz yıl sezona iyi bir başlangıç yaparak açık ara farkla şampiyon olan Nazilli Belediye, Spor...

Geçtiğimiz yıl sezona iyi bir başlangıç yaparak açık ara farkla şampiyon olan Nazilli Belediye, Spor Toto 2.lig Kırmızı grupta da fikstürün çekilmesinin ardından hazırlıklarına hız verdi.

Fikstürün kendileri için iyi bir başlangıç yapmaları için uygun olduğunu dile getiren Teknik Direktör Mustafa Ceviz, “ilk 3 maçın 2’sinin evimizde olması bizim için iyi bir avantaj sağlayacağı düşüncesindeyim. İlk deplasmanımızda 3 saatlik uzaklıktaki Turgutlu deplasmanı. Bu da bizim için iyi bir avantaj” dedi.

Geçtiğimiz yıl şampiyon adayıydık ve o kadar güzel başladık ki sezona, ligin adeta tozunu attık desek doğru olur diyen teknik adam Mustafa Ceviz; “Geçtiğimiz yıl ilk zamanlarda Keçiören ve Batman bizleri zorladı, daha sonra ise ikinci yarı Bingöl zorladı. Ama biz sezona çok iyi başlayarak ilk yakaladığımız liderliği bırakmadan sezon sonuna kadar o şekilde sürdürerek açık ara şampiyon olduk. Bu işte bir seri, güzel bir uyum şart. Bu yılda grubumuzda ligin flaş ekipleri var. Örneğin Bugsaşspor hem ekonomik olarak iyi hem de Ankaraspor’un Bank Asya için yaptığı transferleri kendisine alarak kağıt üstünde çok güzel transferler yapan bir takım oldu. Ayrıca kadrosunu koruyup güçlendiren Play-off oynayan Bandırmaspor var. Gene Play-off oynayan ve finalde kaybederek takımını koruyan Fethiyespor var. Ayrıca Turgutlu play-offtan elendi ama kadrosunu güçlendirerek iyi oyuncularla takviye etti. Bank Asya’dan düşen güçlü Güngören var. Tecrübeli ve her zaman iyi takım kuruyor. Grubumuzda ayrıca Sakaryaspor var. Her zaman 2.Lig ve Bank Asya oynamış ayrıca Süper Lig tecrübesi olan bir camia, iyi kadro kurduğunu düşünüyorum. Yıllarca ikinci ligde iddialı olan şehir takımı Bank Asya tecrübeli Giresun var. Yılların tecrübeli takımı Sarıyer var. Her ne kadar maddi sıkıntısı olsa da, iyi takım yapabileceği inancındayım. Play-off yaşayan Bozüyük var. Her ne kadar oyuncularını elini koruyamasa yakındaki Eskişehirspor, Bursaspor gibi kulüplere denemeye gelen futbolcuları kendilerine alabilme ihtimalleri var. Tabii ki burada sürpriz bir takımda çıkabilir, bu kadar önemli kulübün arasından. Yeni çıkan takımlar bizim grubumuzda Tarsus İdman Yurdu, Kahramanmaraş ve Hayatspor var. Özellikle Hatay ve Maraş takımı iyi transferler yaptı ve önemli futbolculara teklifler götürdüğünü duyuyoruz. Gruba şöyle bir detaylı baktığımızda büyün kulüplerin birbirini zorlayacağını görüyoruz. Sert ve mücadeleci bir lig yaşayacağımız inancındayım.”

Reklam
Reklam

NAZİLLİ, 2.LİGE ALIŞLIK BİR CAMİA

Kırmızı grupta zayıf takım görmüyorum, her takım birbirini yenebilecek ve iddialı olabilecek pozisyonda diyen Ceviz; “Grubumuzda sabırlı ve istikrarlı olmaya çalışacağız. Burada her ne kadar futbolcularımıza iyi bir motivasyon, kondisyon ve taktik versek de önemli olan 12. adamlarımızın bize desteği. Taraftarımızdan, takımımıza iyi bir destek bekliyoruz. Nazilli, 2.lige çıkmak için 5 yıl mücadele verdi. Nazilli camiası 2.liglere alışkın bir camia. Bizde kulübümüzü 2.ligde yaşatmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Büyük hedefler için belki bu seneyi aştıktan sonra iskelet kadro oluşturup, belki önümüzdeki yıl daha tecrübeli daha iyi hamleler yapabiliriz.

İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAMIZA UYGUN

Nazilli Belediyespor’un lige evinde başlamasının büyük bir avantaj olacağını belirten Ceviz; “34 haftalık bu maratonda lige evimizde başlamamız bizim için büyük bir avantaj olacak. İlk 3 maçımızın özellikle tanıdığımız ve geçtiğimiz yıllarda beraber oynadığımız takımlar olması da güzel bir olay. İlk maçımızı Tepecik ile sahamızda daha sonra Turgutlu’ya gideceğiz daha sonra ise Fethiyespor ile oynayacağız. Bu maçlardan güzel sonuçlar elde ettiğimiz takdirde bu maratonda güzel bir yol alacağımızı düşünüyorum. Grubumuzda bütün takımların birbirine denk olması aslında çok güzel. Çok farklı takım kuran veya çok” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz