Mustafa Demir En Başarılı Başkan Seçildi

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, İstanbul’da, En Başarılı Metropol İlçe Belediye Başkanı seçildi.16 büyükşehirin metropol...

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, İstanbul’da, En Başarılı Metropol İlçe Belediye Başkanı seçildi.

16 büyükşehirin metropol ilçe belediye başkanları arasında yapılan araştırmada, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışkanlığı, projeleri, hizmeti ve güler yüzü ile İstanbul’da birinci oldu.

ORC araştırma şirketi tarafından yapılan ankette, 16 Büyükşehir'in ilçe belediyeleri arasında tarih, kültür ve spor alanlarında en iyi hizmet verenleri seçildi. Araştırma sonucunda Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, 39 belediye başkanı arasında birinci oldu.

Reklam
Reklam

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, belediyecilik adına yaptığı faaliyetlerle birçok ödüle layık görüldü. Demir’in ismi son zamanlarda yapılan anketlerde yine ön plana çıkıyor. ORC araştırma şirketinin İstanbul ve Türkiye genelinde yaptığı bir araştırmada, İstanbul ilçeleri arasında birinciliği kimseye kaptırmayan Demir, Türkiye genelinde ikinci oldu.

Araştırma 16 Büyükşehir’in tüm metropol ilçelerinde, farklı sosyoekonomik ve sosyodemografik gruba mensup kişilerden, yaş, cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş 12 bin 450 kişi ile yüz yüze anket tekniği ile gerçekleştirildi. 25 Ağustos - 15 Eylül tarihleri arasında yapılan araştırma sonuçlandı. Tarihi Yarımada’da gerçekleştirdiği tarih, turizm, kültür ve spor alanlarındaki çalışmalarıyla dikkat çeken Mustafa Demir, İstanbul genelinde birinci sırayı kimseye kaptırmadı. Türkiye genelinde ikinci seçilen Başkan Mustafa Demir’i, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak takip etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: