Mustafa Denizli, Beşiktaş – Club Brugge maçını değerlendirdi

Mustafa Denizli, bu akşam oynanacak Beşiktaş – Club Brugge maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Arslan’ın sorularını yanıtlayan Mustafa Denizli, Beşiktaş – Club Brugge maçını değerlendirdi. Beşiktaş – Liverpool maçı ve Fenerbahçe – Galatasaray derbisiyle ilgili isabetli tahminler yapan Mustafa Denizli, Beşiktaş’ın zorlu Club Brugge sınavıyla ilgili ipuçları verdi. “Bu tip maçların algısı her zaman farklıdır” diyen Denizli, Beşiktaş’ın maçta sakin kalması gerektiğini vurguladı. Denizli; “ Beşiktaş’ın gol yiyeceğini tahmin etmiyorum ama ilk yarım saatte rakibe gol atmalı.Ancak gol yerse ilk maçın son 20 dakikasındaki panik burada kesinlikle olmamalı. Şu anda öyle bir durum görmüyorum. Beşiktaş, ilk yarıda rakibi sürklase edecek bir skor bulursa dediğin gibi turu geçmesi kolay olur.” dedi.

Reklam
Reklam

Beşiktaş’ın ilk maçta gol atmasının çok önemli olduğuna değinen Denizli, “İlk maçta da söylediğim gibi Beşiktaş’ın kısa sürede yaşadığı panik havası rakibe şans vermesine neden oldu. Beşiktaş’ın sıkıntılı skorlarda son 20-25 dakikası oldukça başını ağrıtıyor.” diye konuştu.

Beşiktaş’ın Liverpool maçındaki gibi oynaması gerektiği görüşüne katılmayan Mustafa Denizli, “Bu yorumları yapanlar Brugge’ü Liverpool falan mı sanıyolar” dedi.

BEŞİKTAŞ – CLUB BRUGGE MAÇI CANLI YAYINLA VE ŞİFRESİZ STAR TV’DE

BEŞİKTAŞ – CLUB BRUGGE MAÇI MYNET CANLI ANLATIM SERVİSİNDE

Anahtar Kelimeler: