Mustafa Denizli: "Kazın ayağı öyle değil"

Turkcell Süper Lig'de 20. hafta maçında Beşiktaş sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, rakiplerinin daha önce hiç böyle baskı görmediklerini ve sadece şanssız olduklarını ifade etti.

Mustafa Denizli, "Baskımız skoru lehimize değiştirmeye yetmedi. Söylenecek aslında fazla biz söz yok. 1. dakikadan 90. dakikaya kadar rakibimiz bu kadar baskı yememiştir. Ben hatırlamıyorum. Bu akşam önemli olan başlangıç ve bitişti. Sonunu getiremedik. Trabzonspor'u orada kupada yendik ve ligde de puan aldık; ama Trabzonspor bu kadar mahkum oynamamıştı.

Reklam
Reklam

KAZIN AYAĞI ÖYLE DEĞİL Benim fazla hücum alternatifim yok. Yedek kulübesinde futbolcularım yetersiz. Bu açıdan kazın ayağı benim için öyle değil. Sahaya yayılışımız bazen Bobo'nun, bazen de Nobre'nin oturmasını gerektiriyor. Biz ilerde üçlü oynuyoruz. Bu akşam kanatlarımız istediğim çizgiye ulaşamadı. Pozisyon sıkıntı yaşamıyoruz ama sonunda bir türlü sonuçlandıramıyoruz. O yüzden Bobo'nun yedek kalması tamamen taktiksel. Delgado da bu akşam 45 dakika bile çıkartacak kapasitede değildi ama ben riski gerektiğinde kullanırım. Riskleri alarak oyuna başlamam beklenemez.

YARIŞTA BEŞİKTAŞ HEP OLACAK Trabzonspor bir kez geldi ve bu pozisyonu da bir hafta boyunca konuştuk. Başka pozisyonları yok. Takımımla bu akşam iftihar ettim. Güzel planlar yapıyoruz ama son hareketleri değerlendiremediğimiz için sonuçsuz kalıyor. Oyunumuzun karşılığı bu değil. Şampiyonluk yarışı Beşiktaş olmadan geçmeyecek. Bir rakip anca elimizden böyle kaçabilirdi. Olmayınca olmadı. Benim takımım böyle devam etsin, ben hep iyimser bakarım. Şu an 2 maçlık fark var. Onların ne oynadığı önemli değil. Biz böyle oynayalım yeter" dedi.

Reklam
Reklam