Mustafa Denizli, Persepolis yolunda

TAHRAN (İHA) - A Milli Futbol Takımı eski teknik direktörlerinden Mustafa Denizli, İran'ın Persepolis takımıyla transfer görüşmesinde bulunmak üzere Tahran'a geldi.

Persepolis takımıyla transfer görüşmesinde bulunmak üzere Tahran'a geldiğini belirten Teknik Direktör Mustafa Denizli, "İran'da güzel bir çalışma ortamı var, buradaki ortamı seviyorum. Güney Kore, Japonya başta olmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklifler aldım. Buradaki çalışma ortamını sevdiğim için Persepolis'in teklifini değerlendirdim. Kulüp başkanıyla görüşeceğiz, şartları masaya yatıracağız" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Bir basın mensubunun, 'Persepolis'i şampiyon yapacak mısınız?' sorusu üzerine, "Persopolis ile henüz anlaşmadım. Transfer görüşmesinde bulunmaya geldim. Anlaşma yapmadan böyle bir açıklama yapmam doğru olmaz" diye konuştu.

Teknik Direktör Mustafa Denizli, iki sezon İran'ın birinci lig takımlarından Pas kulübünü çalıştırmıştı. Denizli, ilk yılında Pas'ı 11. sıradan 3. sıraya taşımıştı, geçen sezon ise Pas lider İstiklal'in bir puan ardından ligi ikinci olarak tamamlamıştı.

Başkent Tahran'ın en eski iki takımından biri olan Persepolis ise geçen yıl kötü bir sezon yaşamış ve ligi 9. sırada tamamlamıştı.